Portal login

Forwarders

Als ‘Klant-interface’ is het Coldcha platform erg waardevol. Communiceren van ‘Bill of Ladings’ doorgeven van ETA, ATA, ETD, ATD, huidige locatie, transshipment delays en loading dock. Alle informatie is hier te vinden voor de klant maar ook voor jou of jouw logistieke partij die misschien de container moet laden. Je kunt altijd verwijzen naar Coldcha.

Benieuwd naar meer?

Meer weten over het testen van Coldcha of wil je meer informatie? Veel bedrijven zijn je al voor gegaan! Neem contact met ons op.

Image
Image

Importeur & Exporteurs

Voor import en export is het behouden van de kwaliteit van groot belang. Aangezien hierna de goederen of levensmiddelen de markt op moeten. Elk kwaliteitsverlies in de logistieke keten is omzetverlies aan het einde van de keten. Claims komen hier regelmatig voor. Door alle inzichten te kunnen geven kan je claims weerleggen.

Verzekeraars

Vervoeren van goederen met grote waarde of kwetsbare goederen brengt risico’s met zich mee. Om premies laag te kunnen houden en de concurrentie aan te kunnen blijven gaan met jouw concullega’s is het monitoren van de goederen van belang. Claims kunnen worden weerlegd, maar ook bijvoorbeeld bij vaccinaties, kan aan de hand van data partijen worden afgekeurd, zodat de risico’s worden geminimaliseerd.

Retailers

In Amerika en Engeland is het reeds ingeburgerd. Daar eisen grote retailers van hun leveranciers realtime inzichten in hun logistieke keten van ‘crib to cradle’. Door grote schandalen in het verleden is men monitoring gaan invoeren om grote schandalen met vlees en andere bederfelijke waar te voorkomen. Deze schandalen bleken marketingtechnisch extreme negatieve impact te hebben. Realtime tracking is daar standaard. In Europa zal het ook steeds meer vereist gaan worden. Gezondheid is een groot goed…. Jouw naam ook.