Portal login

MKB

Door contracten met alle grote realtime tracker leveranciers kunnen wij middelgrote bedrijven zeer competitieve prijzen aanbieden voor een groot aantal leveranciers. Hiermee kunnen klanten direct concurrerend zijn ten op zichten van hun concurrenten in de sector.

Door realtime monitoring is gewezen dat claims in tientallen procenten kunnen worden voorkomen dan wel kunnen worden verlegd. Dit leidt tot minder hoge kosten en een bewustwording van je klanten om met de grootste zorg om te gaan met de producten.

Coldcha is extreem easy-to-use, voor elke bedrijfsgrootte kan op een efficiënte manier gebruik worden gemaakt van Coldcha. Simpel een airway bill invoeren of een containernummer is voldoende om toegang te krijgen tot uitgebreide informatie van de carriers.

Forwarders

Voor grote logistieke containervervoerders is Coldcha bij uitstek geschikt door het grote aantal integraties van SEA CARRIERS op het Coldcha platform. Met deze integraties hoeven partijen als jullie nooit meer dagelijks verschillende websites te bezoeken om de meest recente informatie te vinden. Deze informatie wordt realtime gepresenteerd in Coldcha voor jullie en jullie klanten. Deze carrier informatie wordt natuurlijk gecombineerd met vessel data, port data, weather data en data uit jullie eigen systemen. Alles om tot een holistisch beeld te komen van een specifieke vracht.

Documenten uitwisselen met de klanten voor honderden, duizenden containers is een intensief karwei. Dit kan via Coldcha op een zeer gemakkelijke wijze. Alle documenten zijn toegankelijk via Coldcha en hoeven dus nooit via email verstuurd te hoeven worden (wat natuurlijk in het verleden regelmatig tot problemen leidde). Alles toegankelijk voor iedereen op een locatie: Coldcha.

Image
Image
Image

LE & Corporate

Large enterprises en corporates stellen andere eisen aan Coldcha. Door vergaande integraties met bestaande systemen kan Coldcha zonder problemen naadloos data integreren. Dit gaat volledig automatisch en kan zeer frequent worden opgehaald. Dit leidt tot een ‘realtime data refresh frequency’ die er voor zorgt dat jullie klanten altijd naar de meest up-to-date informatie kijken.

Coldcha is hiermee een totaal pakket voor logistieke management voor je onderneming. Al je klanten krijgen toegang tot Coldcha waar zij alle informatie kunnen vinden voor hun zendingen. Dit leidt tot minder interacties via de email, telefoon en whatsapp. Iedereen in de keten kijkt naar dezelfde informatie op hetzelfde moment. Dit leidt tot transparantie in de keten en minder contactmomenten en werk voor de backoffice en klantenservice.

Coldcha heeft data-integraties met alle grote trackermerken, hierdoor past Coldcha bij elke onderneming die al gebruik maakt van realtime tracking. Naadloos kunnen reeds gebruikte merken onboard worden op Coldcha. Natuurlijk kunnen ook andere merken worden aangeboden om te vergelijken of andere functionaliteiten te kunnen benutten van andere merken.

Image
Image
Image
Image